Helppo, nopea ja edullinen valmistaa. Kasviksina voi käyttää melkein mitä vain, oman maun mukaan.
Itse tässä käytin porkkanaa, lanttua ja purjosipulia.
Resepti
Kasvisjulienne
4:lle
0,5kg esikäsittelemättömiä kasviksia/juureksia
Öljyä ja voita freesaamiseen
Suolaa ja pippuria mausteeksi
Valmistus vaiheittain
- Esikäsittele kasvikset
- Suikaloi kasvikset/juurekset tulitikuin kokoisiksi ja vahvuisiksi suikaleiksi, alla olevat kuvat voivat auttaa hahmottamaan miten
- Suikaloi kasvikset/juurekset tulitikuin kokoisiksi ja vahvuisiksi suikaleiksi, alla olevat kuvat voivat auttaa hahmottamaan miten
- Kuumenna pannu kuumaksi, lisää voi-öljyseos
- Lisää kasvikset, freesaa kevyesti (näin ohuet kasvikset kypsyvät 5-8minuutissa)
- Mausta suolalla ja pippurilla
Esikäsittele kasvikset, pese ja kuori
Halkaise porkkana n. tulitikun mittaisiin pätkiin
Leikkaa päistä tasaiset
Viipaloi porkkanan pätkä tulitikun vahvuisiksi siivuiksi
Pieni sitten ylläolevan kuvan mukaiset viipaleet tulitikun kokoisiksi
Suikaloi purjosta tulitikun mittaista ja paksuista suikaletta
Tee lantusta samaten tulitikun ohutta viipaletta
Suikaloi viipaleet tulitikun kokoisiksi
Paista suikaleet voi-öljyseoksessa, mausta suolalla ja pippurilla
Voit tarjoilla tätä melkein minkä tahansa ruoan kasvislisäkkeenä
Halkaise porkkana n. tulitikun mittaisiin pätkiin
Viipaloi porkkanan pätkä tulitikun vahvuisiksi siivuiksi
Pieni sitten ylläolevan kuvan mukaiset viipaleet tulitikun kokoisiksi
Suikaloi purjosta tulitikun mittaista ja paksuista suikaletta
Tee lantusta samaten tulitikun ohutta viipaletta
Suikaloi viipaleet tulitikun kokoisiksi
Paista suikaleet voi-öljyseoksessa, mausta suolalla ja pippurilla
Voit tarjoilla tätä melkein minkä tahansa ruoan kasvislisäkkeenä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti