Resepti
Suklaa Fondant
5kpl kananmunia
120g sokeria
60g vehnäjauhoja
150g voita
150g suklaata (70%, eli tummaa)
Voit myös halutessasi lisätä inkivääriä tai muita makua antavia aineita kuten sitruuna, appelsiini jne..
Valmistus vaiheittain
- Sekoita sokeri ja kananmunat, ÄLÄ VAAHDOTA
- Sulata voi, ja lisää siihen suklaa
- Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi (jauhot kannattaa lisätä siivilän läpi)
- Laita valmista seosta annos- tai vaikka muffinsivuokiin
- Paista 160 asteisessa uunissa 6-8 minuuttia
Suklaa Fondant-massa odottamassa annosvuokiin laittamista.
Suklaa Fondant, hillakastikkeella ja vanilijajäätelöllä.
Suklaa Fondant, ja vaniljajäätelö. Tässä näkyy myös hyvin valuva suklaamassa joka tulee esiin kun lusikalla ensimmäisen kerran ottaa palasen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti