Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Suklaa Fondant

Suklaa fondant on onnistuuneena rakenteeltaan kuin pieni kahvikakku ja kun sitä ensimmäisen kerran lusikalla halkaisee, sen sisältä valuu sievästi suklaamassaa. Erittäin maukasta tarjottavaa esim. vaniljajäätelön tai vanilja kreemin/kastikkeen kanssa. Bon Appètit!

Resepti

Suklaa Fondant
5kpl   kananmunia
120g   sokeria
60g   vehnäjauhoja
150g   voita
150g   suklaata (70%, eli tummaa)
Voit myös halutessasi lisätä inkivääriä tai muita makua antavia aineita kuten sitruuna, appelsiini jne..

Valmistus vaiheittain
- Sekoita sokeri ja kananmunat, ÄLÄ VAAHDOTA
- Sulata voi, ja lisää siihen suklaa
- Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi (jauhot kannattaa lisätä siivilän läpi)
- Laita valmista seosta annos- tai vaikka muffinsivuokiin
- Paista 160 asteisessa uunissa 6-8 minuuttia

Suklaa fondantin tarvittavat ainekset, ainoastaan sulatettu rasva uupuu.

Suklaa Fondant-massa odottamassa annosvuokiin laittamista.

 Suklaa Fondant, hillakastikkeella ja vanilijajäätelöllä.

Suklaa Fondant, ja vaniljajäätelö. Tässä näkyy myös hyvin valuva suklaamassa joka tulee esiin kun lusikalla ensimmäisen kerran ottaa palasen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti