Tässä olen käyttänyt naudan sisäfilettä.
Bon Appètit!
Valmistus vaiheittain
- Ensin muotoile raa'at pihvit käsin "pyöreähkön" mallisiksi
- Sitten mausta ne kummaltakin puolelta suolalla ja pippurilla
- Kuumenna pannu 180 asteeseen
- Lisää pannulle öljyä ja voita (öljy kestää kovempia lämpötiloja kuin voi, ja voi taas ei räisky kuten öljy ja se antaa samalla väriä/makua)
- Lisää pihvit pannulle
- Lisää tuoreen rosmariinin oksia pannulle myös
- Ruskista (ÄLÄ KYPSENNÄ) pihvin kumpikin puoli kauniin ruskeaksi
- Laita pihvit sen jälkeen uuniin n. 190-200 asteeseen kypsymään loppuun
- Pihvin sisälämpötilan tulisi olla 62 astetta, silloin se on valmis. Tämän saat helposti selville asettamalla pihviin paistomittarin.
- Näin syntyy medium +, kypsyysasteen pihvi
Muotoillut pihvit
Maustetut pihvit (suola+pippuri)
Voi-öljyseos kuumalla pannulla
Pihvit lisätty ruskistumaan
Rosmariinin oksat lisätty ja pihvien paistopinta käännetty
Ruskistetut pihvit uuniin menossa
Valmis naudansisäfilepihvi, tarjoiltuna punaviinikastikkeen, perunapyreen ja juuresten kera
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti