Valmistus ei tosiaan vaadi juuri mitään erikoisia aineksia eikä erityisemmin aikaa tai vaivaa. Itsekkin onnistuin hyvin ja nopeasti tämän valmistamisessa.
Bon Appètit!
Resepti
Juustokeitto
15:sta
0,09kg voita
0,09kg vehnäjauhoja
3kg vettä
0,03kg kasvisliemijauhetta
0,01kg yrttisuolaa
0,3kg ruokakermaa
0,3kg sulatejuustoa
(Saoste tarvittaessa; vehnäjauhoja 0,06kg ja vettä 0,2kg, sekoita hyvin keskenään)
Valmistus vaiheittain
- Sulata voi kattilassa
- Lisää vehnäjauhot samalla sekoittaen tasaiseksi, ÄLÄ RUSKISTA
- Lisää kasvisliemijauhe ja yrttisuola
- Lisää vesi ja anna kiehahtaa
- Lisää kerma ja sulatejuusto
- Anna rauhassa kiehua kunnes keitto on tasainen ja saostunut, muista välillä sekoittaa!
- Jos tuntuu ettei keitto saostu millään, voit käyttää saostetta (ohje ylempänä) kaataen sitä varoen, samalla sekoittaen, ohuena nauhana keiton joukkoon
Voin sulattamista
Vehnäjauhojen ja liemijauheen + yrttisuolan lisäys
Veden lisääminen
Kerman ja sulatejuuston lisäys kiehumisen jälkeen
Tasaiseksi "sulanut" ja saostunut juustokeitto
Kiehumisen jälkeen kauniin värinen valmis juustokeitto, koristeeksi voi esimerkiksi laittaa vaikka persilijaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti