Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 2. syyskuuta 2013

Juustokeitto

Helppo, nopea ja yksinkertainen ruoka joka on erittäin ihanaa nautittavaa esimerkiksi krutonkien tai valkosipulipatongin kanssa! Kannattaa kokeilla pimeiden syysiltojen ratoksi.
Valmistus ei tosiaan vaadi juuri mitään erikoisia aineksia eikä erityisemmin aikaa tai vaivaa. Itsekkin onnistuin hyvin ja nopeasti tämän valmistamisessa.
Bon Appètit!


Resepti

Juustokeitto
15:sta

0,09kg  voita
0,09kg  vehnäjauhoja
3kg  vettä
0,03kg  kasvisliemijauhetta
0,01kg  yrttisuolaa
0,3kg  ruokakermaa
0,3kg  sulatejuustoa

(Saoste tarvittaessa; vehnäjauhoja 0,06kg ja vettä 0,2kg, sekoita hyvin keskenään)


Valmistus vaiheittain
- Sulata voi kattilassa
- Lisää vehnäjauhot samalla sekoittaen tasaiseksi, ÄLÄ RUSKISTA
- Lisää kasvisliemijauhe ja yrttisuola
- Lisää vesi ja anna kiehahtaa
- Lisää kerma ja sulatejuusto
- Anna rauhassa kiehua kunnes keitto on tasainen ja saostunut, muista välillä sekoittaa!
- Jos tuntuu ettei keitto saostu millään, voit käyttää saostetta (ohje ylempänä) kaataen sitä varoen, samalla sekoittaen, ohuena nauhana keiton joukkoon

Voin sulattamista

Vehnäjauhojen ja liemijauheen + yrttisuolan lisäys

Veden lisääminen

Kerman ja sulatejuuston lisäys kiehumisen jälkeen

Tasaiseksi "sulanut" ja saostunut juustokeitto

Kiehumisen jälkeen kauniin värinen valmis juustokeitto, koristeeksi voi esimerkiksi laittaa vaikka persilijaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti