Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 10. tammikuuta 2014

Purjoon kiedottu kuharuusu

Resepti

Purjoon kiedottu kuharuusu

Kuhafile n.130-150g/syöjä
Purjosipuli
Suola, pippuri mausteiksi
Voita
Vettä, purjosipulin ryöppäystä varten

Valmistus vaiheittain
- Poista kuhafileistä mahdolliset ruodot
- Leikkaa fileestä ohuita kapeita suikaleita
- Halkaise ja huuhtele purjosipuli
- Kuumenna vettä kiehuvaksi kattilassa
- Lisää sinne purjosipulin suikaleet, anna olla n.30s/kunnes pehmenevät (ryöppäys)
- Nosta ne tämän jälkeen heti kylmään veteen
- Fileroi purjosipuli
- Asettele kuhafileen palat ruusun muotoon ja kiedo ne yhteen purjosipulin suikaleelle
- Paista uunissa 175 asteessa kunnes sisälämpötila 60 asetta

Poista kuhasta mahdolliset ruodot ja leikkaa siitä ohuita kapeita suikaleita

 Halkaise ja huuhtele purjosipuli kuvan mukaisesti

 Aseta purjosipuli suikaleet kiehuvaan veteen n. 30sekunniksi (ryöppäys)

Nosta ne tämän jälkeen kylmään veteen ja fileroi

Tee kalanpaloista ruusun mallinen

Sido ne yhteen purjosipulilla ja paista uunissa

 Valmis purjosipuliin kiedottu kuharuusu

 Valmis purjosipuliin kiedottu kuharuusu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti