Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 10. syyskuuta 2013

Mangorahka

Helppo jälkiruoka josta on helppo tehdä erinlaista vaihtamalla mangon muihin hedelmiin/marjoihin tuoreeltaan taikka soseena. Vain mielikuvitus on rajana eikä tekeminen vaadi liiemmin aikaa tai suuri ponnisteluja.
Bon Appètit!

Resepti

Mangorahka
25:lle

1,5kg  mangososetta (tai haluamaasi marjaa/hedelmää tuoreena tai soseena)
1,5kg  maitorahka
0,75kg  vispi kerma
0,25kg  sokeri
0,04kg  vaniliinisokeri


Valmistus vaiheittain
(-Jos käytät tuoreita hedelmiä/marjoja esikäsittele ne ja pilko pieniksi kuutioiksi)
- Vaahdota kerma
- Lisää rahka, sokerit ja mangosose (tai tuoreet marjat/hedelmät pieninä kuutioina)
- Sekoita tasaiseksi samalla vatkaimella kuin kerma
- Tarkasta maku, lisää jompaa kumpaa sokeria tarvittaessa

Kerma vaahdotettu, joukkoon lisätty sokerit, maitorahka ja mangosose

Valmis tasaiseksi sekoitettu mangorahka

Koristeeksi laitettu hieman mangososetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti