Resepti
Suklaa Fondant
5kpl kananmunia
120g sokeria
60g vehnäjauhoja
150g voita
150g suklaata (70%, eli tummaa)
Voit myös halutessasi lisätä inkivääriä tai muita makua antavia aineita kuten sitruuna, appelsiini jne..
Valmistus vaiheittain
- Sekoita sokeri ja kananmunat, ÄLÄ VAAHDOTA
- Sulata voi, ja lisää siihen suklaa
- Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi (jauhot kannattaa lisätä siivilän läpi)
- Laita valmista seosta annos- tai vaikka muffinsivuokiin
- Paista 160 asteisessa uunissa 6-8 minuuttia
Suklaa Fondant-massa odottamassa annosvuokiin laittamista.
Suklaa Fondant, hillakastikkeella ja vanilijajäätelöllä.
Suklaa Fondant, ja vaniljajäätelö. Tässä näkyy myös hyvin valuva suklaamassa joka tulee esiin kun lusikalla ensimmäisen kerran ottaa palasen.


.jpg)

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti