Bon Appètit!
Resepti
Pinaattikeitto
25-30:lle
0,45kg voita
0,45kg vehnäjauhoja
7,5kg maitoa
0,75kg pakaste pinaattia
0,04kg suolaa
0,02kg mustapippuria (rouhittua)
Valmistus vaiheittain
- Sulata voi kattilassa
- Lisää joukkoon vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi
- Lisää heti perään maito sekoittaen samalla (valmistusprosessia voit nopeuttaa lämmittämällä maidon etukäteen, sillä kylmänä lisätty maito viivästyttää kiehumista)
- Anna kiehahtaa ja saostua (jauhojen kypsyä), tähän menee n.20min
- Muista sekoittaa !!
- Lisää pakaste pinaatti ja mausteet
- Anna kiehahtaa ja tarkasta maku
Voin sulattaminen
Vehnäjauhot ja lisätty, samoin maito
Keiton pitää antaa rauhassa saostua
Valmis pinaattikeitto
Pinaattikeiton lisukkeena on hyvä tarjota esim. keitettyjä kananmunia
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti