Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Pinaattikeitto

Nimestään huolimatta herkullinen ja yksinkertainen maitopohjainen keitto. Sempä vuoksi on muistettava ottaa huomioon että maito palaa pohjaan helposti, eli sekoittaminen valmistuksen aikana on erittäin tärkeää.
Bon Appètit!

Resepti

Pinaattikeitto
25-30:lle

0,45kg  voita
0,45kg  vehnäjauhoja
7,5kg  maitoa
0,75kg  pakaste pinaattia
0,04kg  suolaa
0,02kg  mustapippuria (rouhittua)

Valmistus vaiheittain
- Sulata voi kattilassa
- Lisää joukkoon vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi
- Lisää heti perään maito sekoittaen samalla (valmistusprosessia voit nopeuttaa lämmittämällä maidon etukäteen, sillä kylmänä lisätty maito viivästyttää kiehumista)
- Anna kiehahtaa ja saostua (jauhojen kypsyä), tähän menee n.20min
- Muista sekoittaa !!
- Lisää pakaste pinaatti ja mausteet
- Anna kiehahtaa ja tarkasta maku

Voin sulattaminen

Vehnäjauhot ja lisätty, samoin maito

Keiton pitää antaa rauhassa saostua

Valmis pinaattikeitto

Pinaattikeiton lisukkeena on hyvä tarjota esim. keitettyjä kananmunia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti