Bon Appètit!
Resepti
Pinaattikeitto
25-30:lle
0,45kg voita
0,45kg vehnäjauhoja
7,5kg maitoa
0,75kg pakaste pinaattia
0,04kg suolaa
0,02kg mustapippuria (rouhittua)
Valmistus vaiheittain
- Sulata voi kattilassa
- Lisää joukkoon vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi
- Lisää heti perään maito sekoittaen samalla (valmistusprosessia voit nopeuttaa lämmittämällä maidon etukäteen, sillä kylmänä lisätty maito viivästyttää kiehumista)
- Anna kiehahtaa ja saostua (jauhojen kypsyä), tähän menee n.20min
- Muista sekoittaa !!
- Lisää pakaste pinaatti ja mausteet
- Anna kiehahtaa ja tarkasta maku
Voin sulattaminen
Vehnäjauhot ja lisätty, samoin maito
Keiton pitää antaa rauhassa saostua
Valmis pinaattikeitto
Pinaattikeiton lisukkeena on hyvä tarjota esim. keitettyjä kananmunia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti