Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Paistettua siikaa

Resepti

Paistettu Siika
n. 600g siika-fileitä
Öljyä + voita paistamiseen
Suolaa maustamiseen


Valmistus vaiheittain

- Lämmitä pannu tarpeeksi kuumaksi
- Lisää pannulle voi-öljy seosta REILUSTI
- Odota että voi lakkaa "tirisemästä" ja lisää sopiviksi annospaloiksi fileoidut/peratut siian fileet NAHKAPUOLI ALASPÄIN
- Suolaa ylöspäin jäänyt siian pinta
- Tarkkaile paistumista ja kun siian pinta kauniiksi ruskea, käännä ja paista toinenkin puoli kauniin kullan ruskeaksi
- Tarkasta maku
- Paista loputkin fileet


Raa'at siikafileet 

Siikojen paistoa (huom reilu voi-öljyseos)

Siikojen paistoa

Valmiit siikafileet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti